FAVORIT EC 640 WWF

Од: 841 ден

– капак на шпорет
– плоча со 4 рингли за готвење (1x145mm, 1x145mm експрес, 1x180mm, 1x180mm експрес)
– 3Д бел панел
– волумен на рерна: 56 L
– управувачка табла со 6 склопки
– 6 позиции на контролни склопки
– турбо вентилатор
– 2 длабоки тепсии за рерна
– решетка во рерна
– светилка во рерна
– енергетска класа: А
– долен грејач: 1100 W
– горен грејач: 1200 W
– брз грејач: 2000 W
– боја на шпорет: бела
– боја на стакло на врата на рерна: бела
-димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци