FAVORIT FVC 245

Од: 536 ден

Капацитет за прашина: 4,0 l
Црево со можност за вртење од 360 степени
Голема рачка
Издувен HEPA филтер
Должина на кабел: 4,5 m
Моќност 2600 W
Регулатор на сила
Гаранција 1 година

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци