FAVORIT MP7102

Од: 1,007 ден

Енергетска класа: A++
Капацитет на перење: 7 kg
Број на вртежи вртежи: 1000 rpm
Волумен на барабан: 49 l
Програми: 15 програми
Брза програма: 15 минути на 30 C
Одложен старт на 3, 6, 9 и 12 часа
Димензии: В/Ш/Д – 84,5/59,7/52,7 cm

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци