FAVORIT FVC156

Од: 476 ден

Капацитет за прашина: 2,0 l
Црево со можност за вртење од 360 степени
Голема рачка
Издувен HEPA филтер
Должина на кабел: 4,5 m
Моќност 2000 W
Гаранција 1 година

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци