FAVORIT MP8102

Од: 1,013 ден

Енергетска класа: A++
Капацитет на перење: 8 kg
Број на вртежи: 1000 o/min
Волумен на барабанот : 54 l
Иноксен барабан
15 програми
Потрошувачка на енергија:219 Kwh
Брза програма: 15 минути на 30 C
Одложен старт на 3, 6, 9 и 12 часа
Регулација на вртежи
Димензии В/Ш/Д: 84,50 /59,70 /55,70 cm

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци