FAVORIT MP9102

Од: 1,076 ден

Енергетска класа: A++
Капацитет на перење: 9 kg
Број на вртежи: 1000 o/min
Волумен на барабанот : 59 l
15 програми
5 години гаранција

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци