FAVORIT MSU 7002

Од: 1,007 ден

Капацитет 7kg
Енергетска класа B
Број на програми 15
Програм за брзо сушење Да
Програм против гужвање Да

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци