FAVORIT INVERTER 12000 BTU WI-FI - Купи На Рати

FAVORIT INVERTER 12000 BTU WI-FI

877 ден2,243 ден

Капацитет на ладење (Btu/h;W) 3520(1020~3680)
Капацитет на греење (Btu/h;W) 3560(1020~4130)
Ладење (W) 3500
Греење (W) 2900
Влезна Моќност: (W)
– Ладење
– Греење
1134 W
975 W
SEER за ладење (W/W) 6.2
Проток на воздух ≤ 550 m³/h
Одвлажнување 1,20 L/h
WI-FI Модул интегриран
Карбон филтер да
Јонизатор да
Енергетска класа (ладење) A ++
SCOP за греење (W/W) 4.0
Енергетска класа (греење) A +
Напојување 220-240V~50Hz/1P
Напонски опсег (V) 165~265
Димензии на внатрешна единица (mm) WxHxD 777x250x205
Димензии на надворешна единица (mm) WxHxD 700x552x256
Нето тежина на внатрешна единица (kg) 8,5 kg
Нето тежина на надворешна единица (kg) 25 kg
Димензии на пакување за внатрешна единица (mm) WxHxD 840x315x260
Димензии на пакување за надворешна единица(mm)WxHxD 798x321x575
Гаранција: 5 години
Испорака: бесплатна

  • 12 месеци
  • 15 месеци
  • 18 месеци
  • 21 месец
  • 24 месеци
  • 27 месеци
  • 30 месеци
  • 33 месеци
  • 36 месеци
Избриши
Продава: Ви-Ем-Кај

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци