FAVORIT MSU 7002 – КУПИ НА РАТИ
, , , ,

FAVORIT MSU 7002

Favorit

Капацитет 7kg
Енергетска класа B
Број на програми 15
Програм за брзо сушење Да
Програм против гужвање Да

15,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница