Fendi FF 0138/S

Од: 781 ден

Бренд: Fendi
Модел: FF 0138/S
Големина: 52 19 140
Материјал: ацетат
Боја на стакла: сива – градуал
Фактор на заштита: 2

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци