ФРИЖИДЕР ВОКС КК 3501 - Купи На Рати

ФРИЖИДЕР ВОКС КК 3501

1,526 ден3,625 ден

Енергетска класа А +
Капацитет:318
Бруто капацитет 228l
Нето капацитет 90l
Висина 185 см
Димензии (Ш x Д x В) 60 x 60 x 185 см
Антибактериска заштита
Стаклени полици:3
Сад за зеленчук
Сад за маргарин и сирење
Осветлена внатрешност
Прилагодливи прегради на врата:4
Боја: бела

  • 6 месеци
  • 9 месеци
  • 12 месеци
  • 15 месеци
  • 18 месеци
Избриши
Продава: АгроТехна

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци