Фрижидер со две врати TESLA RD2500H

Од: 838 ден

Вид на фрижидер: Фрижидери со две врати
Нето зафатнина: 199 + 53 l
Енергетска класа: A+
Димензии (шхвхд): 550 x 1650 x 580
5 години гаранција
бесплатна достава

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци