Beko FSE 67300 GW

Од: 745 ден

Енергетска класа: A
Електричен шпорет со стаклена плоча
Димензии: 60x85x60 cm
Број на функции на рерна: 6

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци