FUJITSU 12 KMTA Inverter

Од: 1,091 ден

Моќност
– ладење: 3.4 kW (0.9 – 3.9) kW
– греење: 4.0 kW (0.9 – 5.3) kW

Потрошувачка
– ладење: 0.97 kW
– греење: 1.02 kW

Енергетска ефикасност Class
– ладење: А++
– греење: А+

Operation Range
– ладење: -10 до +43 °C
– греење: -15 до +24 °C

Достаавата е на трошок на клиентот
Гаранција 2 години

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци