FUJITSU 12 KPCA INVERTER

Од: 1,333 ден

ASYG 12 KPCA

Моќност
– ладење: 3,4 (0,9-3,7)kW
– греење: 3,8 (0,9-4,8)kW

Потрошувачка
– ладење: 1.00 kW
– греење: 1.14 kW

Енергетска ефикасност Class
– ладење: А++
– греење: А+
Operation Range
– ладење: -10 до +46 °C
– греење: -15 до +24 °C

Доставата е бесплатна
Гаранција 2 години

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци