FUJITSU 14 KMTA Inverter

Од: 1,501 ден

Моќност
– ладење: 4.0 kW (0.9 – 4.4) kW
– греење: 5.0 kW (0.9 – 6.0) kW

Потрошувачка
– ладење: 1.135 kW
– греење: 1.365 kW

Енергетска ефикасност Class
– ладење: А++
– греење: А+

Operation Range
– ладење: -10 до +43 °C
– греење: -15 до +24 °C

Достаавата е на трошок на клиентот
Гаранција 2 години

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци