Fujitsu 24 KLCA INVERTER

Од: 1,889 ден

ASYG 24 KLCA  R32

Моќност
– ладење: 7.1 kW (0.9 – 7.7) kW
– греење: 8.0 kW (0.9 – 9.0) kW

Потрошувачка
– ладење: 2.42 kW
– греење: 2.22 kW

Енергетска ефикасност Class
– ладење: А++
– греење: А+
Operation Range
– ладење: -10 до +46 °C
– греење: -15 до +24 °C

Доставата е бесплатна
Гаранција 2 години

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци