Samsung Galaxy S21+ 5G

Од: 1,565 ден

Големина на екран ³6.7″
Тежина200g
Процесор2.9GHZ макс. CPU-брзина
Осмојадрен
Макс. стапка на освежување на екранот120Hz
Камера ⁴: 12MP Широка/12MP Ултраширока/  64MP Телефото Макс. зум до 30 пати
Предна камера10MP
Меморија 8 / 128 GB
Бесплатна достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци