GLANZ 50 QT – 15

Од: 1,299 ден

Зафатнина на мотор: 49 cm3
Тип на мотор: 4 тактен
Моќност на мотор: 2,2 kW
Гаранција: 1 година
Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци