GLANZ 50 QT

Од: 1,223 ден

Зафатнина на мотор: 49 cm3
Тип на мотор: 4 тактен
Моќност на мотор: 2,2 kW
Тип на ладење: воздушно
Гаранција: 1 година
Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци