GORENJE Робот правосмукалка RVC 216 BK

Од: 1,455 ден

 • G SMART
 • Пластичен сад
 • За суво чистење
 • Безжична употреба
 • Број на батерии: 6
 • Волумен на садот за прашина: 0,5 l
 • Контролно светло за полнење на батерија
 • Време на полнење: 6 h
 • Индикатор за наполнета батерија
 • Управувачка локација: Контрола на апаратот
  • Број на тркала: 3
   2 Години гаранција
   Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци