GORENJE Чистач на пареа SC 1200 W

Од: 820 ден

– Димензии на амбалажата (ШxВxД): 18,5 × 55 × 18,5 cm
– Нето тежина на апаратот: 2,5 kg
– Бруто тежина на апаратот: 2,7 kg
– Приклучна моќ: 1.200 W
– Бесплатна достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци