GORENJE E 6111 WB

Од: 1,282 ден

Енергетска класа: A
Димензии: 60 × 85 × 60 cm

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци