GPS Навигација GARMIN drive 5 plus

Од: 1,111 ден

Напреднa навигација со SMART карактеристики
Лесен за употреба GPS навигатор со поврзани карактеристики 5,0-инчен капацитивен екран на допир
Инсталирани мапи
Овозможува услуги во реално време како што се сообраќај во реално време и паркинг во реално време
Bluetooth повици, паметни известувања и навигација активирана со глас
Вграден Wi-Fi® за лесно ажурирање на мапи и софтвер
Вклучува ажурирања на камерата за безбедност во реално време

Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци