GPS smart часовник GARMIN forerunner 45

Од: 1,071 ден

GPS часовник за трчање и спорт со Garmin Coach тренинг планови
Лесен за употреба, часовникот ги следи отчукувањата на срцето и располага со GPS за да го следи вашето темпо, растојание, интервали и повеќе
Работи со бесплатни планови за адаптивни тренинзи на Garmin Coach кои носат стручно, персонализирано тренирање
Поврзани карактеристики вклучуваат паметни известувања за дојдовни текстови и повици, автоматско поставување во нашата заедница преку Интернет, Garmin Connect, следење во живо и контроли за репродукција на музика на вашиот телефон
Безбедноста и одликите за следење вклучуваат откривање на инциденти (за време на одбрани активности) и помош, кои и двете ја испраќаат вашата локација во реално време до итни контакти
Спортски апликации за трчање, возење велосипед, внатрешна патека, кардио, јога и повеќе
Траење на батеријата:
-до 7 дена во режим на смарт часовник
-13 часа во GPS режим

Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци