GPS smart часовник GARMIN vivoactive 3

Од: 1,313 ден

GPS паметен часовник со бесконтактен пристап и отчукувањата на срцето (пулс) од рака!

Garmin Pay solution решението за плаќање без контакт ви дозволува да плаќате за набавки со вашиот часовник
Персонализирајте го вашиот часовник со илјадници бесплатни изгледи на часовникот, апликации и додатоци од нашата продавница Connect IQ
Повеќе од 15 претходно вчитани GPS и спортски апликации во затворен простор, вклучувајќи јога, трчање, пливање и многу повеќе
Следете го вашето ниво на фитнес со VO2 max и проценки на фитнес-возраст, плус внимавајте како се справувате со стресот
Добијте поврзани функции – како паметни известувања, автоматско поставување во Garmin Connect, LiveTrack и многу повеќе
Траење на батеријата:
-до 7 дена во режим на смарт часовник
-13 часа во GPS режим

Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци