Haier AS35TAMHRA /1U35YEMFRA Tide Green

Од: 891 ден

Haier TIDE GREEN AS35TAMHRA/1U35YEMFRA
 ИНВЕРТЕР Клима уред со Ефективен режим за затоплување до -15 степени
 Бела Боја на внатрешната единица
 Тивок режим на работа
 12.000BTU
 Моќност 3.5KW на ладење (од 5 до 43 степени целзиусови)
 4.1KW на греење (од -15 до 24 степени целзиусови)
 SCOP (kW):4.1
 SEER (kW):6.1
 Антибактериски Филтер
 усмерување на воздухот: горе/доле автоматски
 лево десно мануелно
 природен ветер
 Тајмер
 Авто рестарт
 Одвлажнување 1.6л на час
 Далечински управувач
 A+ Енергетска класа на греење
 А++ енергетска класа на ладење
 Бучност на внатрешна единица 19/37дб
 Бучност на надворешна единица 50/51дб
 Гас за разладување R-32

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци