Haier AS50TDDHRA-CL / 1U50MEEFRA Tundra Green - Купи На Рати

Haier AS50TDDHRA-CL / 1U50MEEFRA Tundra Green

1,019 ден2,026 ден

– A++ / A+ висока енергетска класа на ладење /греење
– 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air
– Wi-Fi уред вклучен во цената
– Super Quiet mode, Comfortable sleep mode – режими на работа
– Антибактериски филтер, Eurovent сертификат
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
– на работа ладење / греење при надвор. темп. од-10 ÷ 43 oC / -15 ÷ 24 oC

Гаранција 36 месеци
Бесплатна достава

 

 • 24 месеци
 • 27 месеци
 • 30 месеци
 • 33 месеци
 • 36 месеци
 • 39 месеци
 • 42 месеци
 • 45 месеци
 • 48 месеци
 • 51 месеци
 • 54 месеци
 • 57 месеци
 • 60 месеци
Избриши
Продава: Купи На Рати

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци