HAMACHI ET-A1 GT 14A

Од: 1,019 ден

Модел – HAMACHI ET-A1 GT
Мотор:
Номинална моќност – 400W
Максимална моќност – 800W
Предна/Задна кочница Диск/Диск
Батерија – Литиумска 36V . 14 Ah ( 60 батерии x 0,2333 ма )
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 10″
Максимална брзина 30 km/h
Обсег со полна батерија: 30-40 km
Максимален нагиб на искачување – 20°
Носивост – до 100 kg
Тежина – 20 kg
Има предни и задни амортизери

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци