HAMACHI ET – A3

Од: 981 ден

Модел: HAMACHI ET-A3
Мотор:
Номинална моќност – 300W
Максимална моќност – 600W
Предна/Задна кочница: Електронска/Механичка
Батерија: Литиумска 36V . 5.2 Ah
Конструкција: Алуминиум
Големина на тркала: 6.5″
Максимална брзина: 25 km/h
Обсег со полна батерија: 14-23 km
Максимален нагиб на искачување: 15°
Носивост: до 50 kg
Тежина: 11.5 kg
Има предни амортизери

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци