HAMACHI ET- A4 PLUS

Од: 758 ден

Модел – HAMACHI ET-A4 PLUS
Мотор:
Номинална моќност – 350W
Максимална моќност – 700W
Задна кочница Гуртни
Батерија – Литиумска 36V . 10.8 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8″
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 20-30 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – до100 kg
Тежина – 19 kg
Има предни и задни амортизери
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци