HAMACHI ET-A9

Од: 1,266 ден

Модел – HAMACHI ET-A9
Мотор:
Номинална моќност – 350W
Максимална моќност – 700W
Предна/Задна кочница:
Електронска/Механичка
Батерија: Литиумска 36V . 7.8 Ah
Конструкција: Алуминиум
Големина на тркала: 8″
Максимална брзина: 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување: 15°
Носивост: 120 kg
Тежина: 15 kg
Има предни и задни амортизери

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци