HAMACHI ET-M1

Од: 1,066 ден

Мотор 500 W
Кочница Диск
Батерија Li-Ion 48V 13Ah 65 ќелии
Конструкција Алуминиум
Големина на тркала 10 инчи
Максимална брзина 30 km/h
Опсег со полна батерија 35-55 km
Носивост до 100 kg
Тежина 20 kg
Амортизери 1 преден и 2 задни
Светла Предно лед / Задно лед
Наѓиб на искаќување 15 %
Димензии 112cm / 120cm / 52cm

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци