Hi-FU третман

Од: 785 ден

Ова е третман кој целосно подмладува, а може да се користи за лице и за тело. Овој апарат создаде револуција во козметиката и ги одложи сите оперативни зафати за подмладување. Тој е интензивен, фокусиран ултразвук кој делува длабински до ниво на мускул, создавајќи топлотен ефект кој целосно подмладува.
*Hi-FU на подбрадок, врат, деколте

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци