HIFU – LIPOSONIX – Битола

Козметичко студио Дерма Метаморфозис од Битола нуди:
Апарат ласер, единствено само во Битола

Нехируршки лифтинг на лице и тело

Топење на мастите

Формирање и стимулирање на колаген и еластин, со што се подобрува тонусот на кожата, се затегнува и прави хидратација и лифтинг.

– Третман на лице: 9000 денари
– Третман на лице и врат: 14 000 денари
– Третман на нозе: 9000 денари
– Третман на стомак: 11 000 денари
– Третман на раце: 3600 денари