Huawei P30 PRO

Од: 1,243 ден

Android 9.0
Екран:6.47″
Интерна меморија:
128GB ROM
6GB RAM
Екстерна меморија: NM (Nano Memory), до 256GB
Примарна камера: 40 MP+20 MP+8 MP
Секундарна камера:32 MP,
Батерија:Li-Po 4200 mAh battery
Брзо полнење 40W (70% за 30мин)
Бесплатна Достава
Гаранција 2 години

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци