HUAWEI WATCH GT 2

Од: 1,076 ден

Избриши

Опис

GPS УРЕД Поддржано
КОНЕКЦИЈА Bluetooth: BT5.1,BLE / BR / EDR
СЕНЗОРИ
Сензор за акцелерометар
Сензор за жироскоп
Геомагнетски сензор
Сензор за оптички отчукувања на срцето
Сензор за амбиентална светлина
Сензор за воздушен притисок
Капацитивен сензор
КОПЧИЊА Копче за вклучување, копче за функција
ПОЛНЕЊЕ Магнетно полнење
ВОДООТПОРНОСТ 5ATM
ВО КУТИЈАТА
Часовник x1
Апарат за полнење x1
Кабел за полнач x1
Упатство за корисникот и информации за безбедност, картичка за гаранција x1

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци