I WATCH 5

Од: 1,319 ден

ECG мерење на срцето
Керамички маски како оние кои ги имаше кај S3
Побрзи перфроманси
Поиздржлива батерија
Идентичен дизајн, нема да има големи физички промени
Always-On дисплеј
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци