Иглена мезотерапија за намалување на целулит – Битола

Од: 683 ден

Козметичко студио Дерма Метаморфозис од Битола нуди:
2 третмани нозе и стомак: 5000 денари

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци