ILLY Кафемат Y3.2 COMBO WHITE

Од: 985 ден

  • Кафемат
  • Боја: бела
  • Користи iperEspresso Capsules
  • Користи iper Coffee Capsules
  • Заштеда на енергија
  • Adjustable Cup Sizes
  • Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци