INTEX 732 x 366 x 132 Cm 26362 Ultra Xtr Premium

Од: 3,131 ден

Лесно се поставува и раздвојува, благодарение на новиот систем за прилагодување наместо метални клипови.

Мерки: 732 x 366 x 132 cm

Правоаголен базен ULTRA XtrTm од 3-слој Супер Супер-ПВЦ: внатрешни и надворешни слоеви на ПВЦ и среден слој од полиестер.

Вклучени додатоци:

Пумпа за филтрирање со песок 6’000 l / h (26676)

Делукс комплет за чистење

Одбојкарска мрежа

Скала

Прекривка

Долен лист

Мерки: 732 (должина) x 366 (ширина) x 132 (висина) см

Дно: 787 x 422 см

Капацитет на вода: 31,805L на 90%

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци