IPHONE 11 64 gb

Од: 1,193 ден

iOS 13
150.9 x 75.7 x 8.3 mm
6.1 inches, 90.3 cm2
Fast charging 18W, 50% in 30 min
Гаранција 1 година
Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци