IPHONE 12 PRO MAX

Од: 2,237 ден

6.7 inches, 109.8 cm2
iOS 14
Задна камера: 12MP+12MP+12MP
Предна камера: 12MP
Меморија: 128GB /6GB RAM
Батерија: 3687 mAh, 50% in 30 min
Димензии: 160.8 x 78.1 x 7.4 mm
Гаранција: 1 година
Бепслатна Достава

 

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци