IPHONE 12 PRO

Од: 2,112 ден

Екран: 6.1 “90.2 cm2
iOS 14
Задна камера: 12MP+12MP+12MP
Предна камера: 12MP
Меморија: 128GB /4GB RAM
Батерија: 2815 mAh, 50% in 30 min
Димензии: 146.7 x 71.5 x 7.4 mm
Гаранција: 1 година
Бепслатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци