IPHONE 12

Од: 1,541 ден

Димензии: 146.7 x 71.5 x 7.4 mm

Екран: 6.1 “90.2 cm2

iOS 14

Меморија: 64GB /4GB RAM

Батерија: 2815 mAh, 50% in 30 min

Гаранција: 1 година

Бепслатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци