IPhone XS

Од: 1,392 ден

iOS 12.3.1
Екран:5.8″
Резолуција:2346×1125 pixels
Интерна меморија:64GB, RAM 4GB
Примарна камера:12MP
Секундарна камера:7MP
Батерија: 2658mAh
Доставата на овај продукт е бесплатна
Гаранција 1 година

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци