Iskra ERO IE-CD62-120S Батериска дупчалка

Од: 544 ден

Карактеристики:

Напон: 12V
Моќност : Li-ion Батерија ( 1,5Ah )
Вртежи во празно:
-во прва брзина: 0-400 / min-1;
-во втора брзина: 0-1500 / min-1
Степени на вртежен момент: 18+1; вртежен момент: 12 Nm
LED сијалица
Гумирана рачка
Полнач за брзо полнење
Самозатезна глава : Ø 0,8-10mm(max)
Капацитет на дупчење : 16 mm (дрво), 8 mm (железо)
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци