Iskra ERO IE-RH32K-1500 Хилта

Од: 665 ден

Карактеристики:

Напон: 230-240V ~ 50Hz
Моќност: 1500W (max)
Ударна моќ: 5.5 J
Брзина без оптоварување:
• при вртење: 0–880 min-1
• при удар: 0–4350 min-1
Максимално дупчење на:
• железо: 13 mm
• бетон: 32 mm
• дрво: 42мм
Додатоци:
• плоснато длето: 14×250 mm
• конусно длето: 14×250 mm
• сврдел: 8,10,12×150 mm
• заштита од прашина
SDS+ систем
Додатна рачка
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци