Iskra GX-MC010B-2 Циркуларна пила

Од: 476 ден

1200 W јачина
5000 rpm во празен од
Длабочината на сечење на 90 ° – 60 mm
при 45 ° – 48 mm
Подесувачки агол на сечење до 45 °
1,8 m кабел
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци