Iskra GX-MC011 900W кружна пила со 2 ножа – КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Iskra GX-MC011 900W кружна пила со 2 ножа

Iskra

Кружната пила Iskra GX-MC011 900W може да се пофали со моќно сечило со дијаметар од 125 mm. Длабочината на сечење под агол од 90 ° е 60 mm. Практичниот куфер овозможува лесен и брз транспорт, додека удобниот зафат го спречува заморот.
2 универзални ножеви
куфер
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:
Напон: 230-240V ~ 50Hz
Моќност: 900W (макс)
Нема оптоварување тежина: 0-4500 вртежи во минута
Дијаметар на сечивата: Ø 125 mm
Длабочина на сечење (макс): 60 mm
Должина на кабел: 1.8m
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

7,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница